Dec 2005 Kerstknutselen
Velen van jullie hebben vorig jaar vol bewondering naar de prachtig versierde kerstboom op het Meuteplein gekeken. Ook dit jaar hebben we ervoor gezorgd dat er een boom komt. De verlichting hebben we vorig jaar aangeschaft….. dan moet er nog versierd worden. We willen op 17 december met de kinderen van ’t Jagtplan weer mooie knutsels maken om de boom te versieren. Kom allemaal om 14.00 uur naar het Meuteplein. Daar kun je dan kiezen uit een aantal versieringen die bij een aantal bestuursleden en andere vrijwilligers in huis worden gemaakt. Om ongeveer 15.30 uur zullen we met alle moois dat we gemaakt hebben terugkeren naar het Meuteplein. De boom met verlichting staat er dan en we gaan hem samen versieren. We willen hem minstens zo mooi hebben als vorig jaar, dus kom allemaal helpen!

Juni 2005 Kinderspelmiddag en BBQ
De jaarlijkse BBQ en Kinderspelmiddag staan gepland voor 10 september 2005. In het wijkverenigingnieuws  van juni 2005 ontvangt u een brief van de “BBQ-commissie” met verdere uitleg. In de laatste week van juni komen wij bij u langs om bonnen voor de BBQ-pakketten en inschrijvingen voor de kinderspelmiddag op te halen.

Juni 2005 Openingsfeest renovatie
Het was een zeer warme dag, ’s middags aardig gezwoegd om de ballonnen op te blazen, de broodjes te smeren, de tap neer te zetten, enz. En om 17.00 uur kwam de Koninklijke Biltse Harmonie een ronde maken door onze wijk. De reacties waren erg enthousiast, de opkomst heel goed. Suzan de Ru, Bertine Klinkenberg en de heer IJzenagger hebben een korte toespraak gehouden waarna de ballonnen zijn opgelaten. Toen was het tijd voor een drankje en een hapje en aansluitend soep, broodjes en hamburgers. De DJ draaide leuke muziek, een aantal kinderen hebben volop ge-karaoked (ook een tweetal volwassenen – KOM VAN DAT DAK AF…). Wij hebben een hele leuke dag gehad, we hopen u ook. Wij willen graag alle mensen die vrijwillig hebben meegeholpen om deze dag tot een succes te maken van harte bedanken! De spontane acties van mensen die ter plekke de handen uit de mouwen hebben gestoken waren erg leuk. We hadden het anders niet op deze manier kunnen doen.

Mei 2005 Programma openingsfeest renovatie
Iedereen in de wijk heeft inmiddels het programma voor de opening van de wijk in de brievenbus gehad. Hierin vindt u onder andere de officiële brief van de gemeente aangaande de opening, het programma voor die middag/ avond en kaartjes voor de ballonnenwedstrijd. Wij hopen natuurlijk dat we ook u mogen begroeten tijdens deze feestelijke opening. Het beloofd een muzikale middag/ avond te worden. Om, onder andere, het programma nog eens door te lezen kunt u een kijkje nemen in het wijkverenigingnieuws archief. Ook kunt u zich nog tot zaterdag 21 mei aanmelden om te helpen bij de opbouw op het Meuteplein vrijdagmiddag de 27e of voor het uitdelen van het eten en het uitschenken van de drank die avond en natuurlijk voor het opruimen aan het eind van de avond.

Apr. 2005 Openingsfeest renovatie
We kunnen alvast laten weten dat het openingsfeest gaat plaatsvinden op 27 mei a.s. van 17.00 uur tot 22.00 uur. Reserveer deze datum vast in uw agenda! Half mei volgt het verdere programma met een aanmeldings-formulier.
We hebben nog hulp nodig! Het gaat dan vooral om de dag zelf. Denk aan: Meuteplein versieren, drank inschenken, enz.). Mocht u iets willen en kunnen doen, neem dan contact op met Tonja Berkelder (Nimrodlaan 11, tel.: 2253652), Suzan de Ru (Wildlaan 5, tel.: 2723723) of een van de andere bestuursleden.

Apr. 2005 Pasen
Inmiddels alweer een tijdje geleden, op zaterdag 26 maart, hebben wij een puzzeltocht en speurtocht voor de kinderen georganiseerd. We hadden een grote opkomst van enthousiaste kinderen en leuke hulp van een aantal ouders. De Paashaas was ook van de partij maar wie was nu die grote gele kip??

Mrt. 2005 Openingsfeest renovatie
De wijkvereniging is nog in overleg met de gemeente en de aannemer Wabru-Gejo over een geschikte datum voor de opening van de wijk. Waarschijnlijk vindt dit plaats ergens eind mei.

Feb. 2005 Openingsfeest renovatie
De heer Oudshoven van gemeente De Bilt heeft aan ons gevraagd als wijkvereniging mee te denken over een officiële opening ter gelegenheid van de oplevering van de volledige renovatie van onze wijk. Inmiddels heeft de heer Noorlander van de afdeling groen van gemeente De Bilt bevestigd dat de renovatie van het groen voor mei van dit jaar gereed zal zijn.
Op 16 februari jongstleden hebben een drietal mensen uit ons bestuur gesproken met de heer Oudshoven over de organisatie van een feestelijke opening. Heeft u leuke ideeën voor activiteiten rondom de opening dan kunt u deze kenbaar maken via onderstaande antwoordstrook. Deze zal worden opgehaald met de contributie eind volgende week. U kunt ons natuurlijk ook mailen:
Wijkvereniging@t-Jagtplan.nl.
Een datum voor de opening wordt nog besproken met de gemeente.

Afgeronde activiteiten:

19. Foto’s Paasfeest, speurtocht, paaseieren zoeken
Het overtrof onze verwachtingen 40 kinderen uit de wijk.
Je kunt via deze foto link veel paasfeest fotomateriaal zien. Veel foto plezier.

18. Kinderactiviteit:   Paasfeest, speurtocht, paaseieren zoeken en nog veel meer.
Op zaterdag 26 maart a.s. organiseren wij een paasactiviteit voor de kinderen van onze wijk. Om 14.00 uur begint de paaspuzzelfototocht voor de kinderen van 9 t/m 12 jaar en om 15.00 uur begint de paaseier-speurtocht voor de kinderen van 3 t/m 8 jaar. De Paashaas heeft laten weten misschien ook langs te komen…..
Om de activiteiten goed te kunnen organiseren, willen wij graag weten wie er meedoet. Onderaan deze wijkverenigingnieuws treft u een antwoordstrookje aan dat kan worden ingevuld en in de brievenbus gestopt op Jachtlaan 20, St. Hubertuslaan 35 of Meuteplein 2.

17 Oud / Nieuw
Wij vinden het gezellig het nieuwe jaar in te luiden op het Meuteplein. Wij zorgen voor een warm vuurtje. We hopen dat iedereen na het afsteken van het vuurwerk een glaasje champagne meeneemt naar het plein om met ons te drinken op het nieuwe jaar.

16 Kerstboom bracht jong en oud bij elkaar.
Het opzetten en versieren van onze wijkkerstboom is een gezellige activiteit geweest. Resultaat een sprookjesachtige kerstboom.
Je kunt via deze foto link veel (ook ingezonden) fotomateriaal zien. Veel foto plezier.

15 Kerstboom Meuteplein
Zoals de meesten van u waarschijnlijk gezien hebben, staat er inmiddels op het Meuteplein een prachtig versierde grote kerstboom. Op 11 december hebben we de boom opgetuigd met hulp van de knutselkunsten van een aantal kinderen uit de wijk. Het was een heel gezellig middagje. Aan het eind van de middag werd de grote boom (die inmiddels overeind stond met lampjes erin) versierd. Natuurlijk konden we niet zo heel hoog komen, maar een paar enthousiaste wijkbewoners hadden snel een ladder en een hark erbij gehaald en zo is het toch gelukt om ook in de hogere takken van de boom slingers, ballen en andere versieringen te hangen. Diezelfde avond zijn er nog veel kinderen teruggekomen om naar de mooie boom te kijken en ook nu zien we nog regelmatig ’s avonds pappa’s en mamma’s met hun kroost naar het Meuteplein lopen. De boom staat er gelukkig nog steeds geweldig bij.
Helaas kan de boom niet het hele jaar blijven staan, op 2 januari wordt hij weer afgebroken.
Inmiddels heeft u ook een kerst/nieuwjaarskaart ontvangen met onze namen erop. Helaas staat de naam van Bea niet op de kaart, zij wil u via deze weg toch nog een heel gelukkig 2005 toewensen!

14 Kinderactiviteit:  Kerstboom versieren
Op zaterdag 18 december gaan we een grote kerstboom plaatsen op het Meuteplein.’s Middags kunnen de kinderen uit onze wijk dan de versieringen gaan knutselen waarna deze in de boom worden gehangen. Om 14.00 uur zijn de kinderen welkom op het Meuteplein. Er zullen een aantal groepjes worden gemaakt (afhankelijk van het aantal kinderen) die in een paar beschikbaar gestelde woonkamers kunnen gaan knutselen. Om ca. 16.00 uur wordt de kerstboom op het Meuteplein dan versierd. We vinden het leuk als u dan even komt kijken! Onderaan deze wijkverenigingnieuws treft u een antwoordstrookje aan om de kinderen aan te melden voor deze activiteit zodat wij weten op hoeveel kinderen we ongeveer kunnen rekenen. De antwoordstrookjes kunt u bij Suzan de Ru(Wildlaan 5) of bij Tonja Berkelder (Nimrodlaan 11) in de brievenbus stoppen.
Wij willen Bouwbedrijf De Jong bij deze van harte bedanken voor het sponsoren van de kerstboom!

13 Kinderactiviteit: St. Maarten
Op 11 november hebben we in 't Jagtplan St. Maarten gevierd. Het was koud maar gelukkig droog en de opkomst was groot. Allereerst werden de welbekende liedjes geoefend, begeleid door Reina op de gitaar. Daarna ging iedereen in groepjes de wijk in. Aan de hoeveelheden snoepgoed te zien die de kinderen hebben opgehaald, was er door veel mensen op gerekend. Leuk dat iedereen zo enthousiast heeft meegedaan. Tot slot zijn we weer op het Meuteplein bijeen gekomen waar we onder het genot van een beker warme chocomel nog even hebben nagepraat. Er brandde een grote vuurton tegen de kou. Op de voorpagina van de Bilthovense Courant van vorige week staat een foto van onze St. Maartenviering.

12 Ledenvergadering
14 okt. Algemene ledenvergadering. 20:00 uur in het WVT-gebouw (Talinglaan 10 te Bilthoven)

11 BBQ
's Avonds tijdens de BBQ hebben de kinderen nog enorme lol gehad op het luchtmatras.
Kinderen kwamen ons achteraf op hun eigen manier bedanken; een knuffel, een sprong tegen je aan…. en ook ouders hadden meegenoten van de middag; een doos merci zullen wij de volgende wijkvergadering gezamenlijk opsmullen!

Volgend jaar weer?! 
Wat ons betreft wel! Johanneke, Ingrid, Bertine, Bea, Karin en Reina.

10 Kinderactiviteit:  Olympische Spelen 2004
Wat was het leuk: "De Olympische Spelen t-Jagtplan 2004!"
Kinderen en ook wij (organisatie) hebben echt nagenoten.
Het weer zat natuurlijk enorm mee maar ook het bedenken en op de dag zelf het klaar zetten van de spelen verliep heel soepeltjes; kinderen die in de speeltuin aan het spelen waren hielpen mee met palen sjouwen, parcours voor de steprace uitzetten en tekenen, ballonnen opblazen (die vervolgens door de warmte weer inéén schrompelde), slingers ophangen…….etc.
Elk spel kon worden aangepast passend bij de leeftijd van de kinderen. Zo kwam bij de oudere kinderen er steeds meer een competitie element bij kijken en bij de kleintjes was juist de vrijheid om het spel te spelen erg leuk om te zien.
Achteraf hoorden we dat de kinderen erg blij waren met hun medaille en Olympisch diploma. Het huldigen van elk kind afzonderlijk met feest muziek was ook een bijzonder moment en de middag sloten we af met een mars met onze eigen gemaakte vlag op marsmuziek door de speeltuin en klein stukje van de wijk….