Een sportief iemand gezocht, wie help een activiteit organiseren?
Hanna en Lin willen een voetbal toernooi, en een streethockey wedstrijd. Leuk idee, nu de invulling nog. 
E-mail als jij wilt organiseren. We hebben de spullen (jumpboards, sticks)  nu nog een mede organisator.

Skate groep wil meer.
De kinderen van Familie Gordijn wil een skate activiteit. Denk aan een skate middag met leuke routes jumps en baanrecord wedstrijden.
Deze activiteit heeft eerder plaats gevonden en staat daarom op Max zijn verlanglijstje. We gaan hier iets voor organiseren. Bescherming moet optimaal zijn.

Heb je zelf ideen, schrijf  het ons, we
proberen dit voor jou te programmeren 
en op de website te zetten.  e-mail

KIDS en fun

Moppen:
De leukste wijkmoppen vind je hier!!!!!! 


Een meisje vraagt aan een goochelaar: "Waar is toch dat meisje dat u vorig jaar heeft doorgezaagd?" "Oh" zegt de tovenaar. "Die is verhuisd. Ze woont nu in Utrecht en in Bilthoven."

Waarom zingt een koe nooit een liedje? Omdat ze bang is dat de andere koeien Boeoeooeoeoeoe! roepen!

Zegt het ene spook tegen het andere: "He! Je verliest je zakdoek!". Zegt de andere spook: "Nee, hoor, dat is mijn zoontje!"

Wat heeft vier poten en 's nachts ook nog twee benen?
Antwoord: je bed!


Kapper: "Wedden dat niemand u nog herkent, als ik u kaal scheer?" Bokser: "Wedden dat ze u dan ook niet meer herkennen!?"

Een houtworm komt thuis en zegt tegen zijn vrouw: "Zeg, er is een lading hout uit Hong Kong aangekomen. Zullen we vanavond gaan Chinezen?"

Bram rijdt op de snelweg Utrecht-Amsterdam. Plotseling hoort hij een waarschuwing op de radio: "Opgepast! Op de snelweg Utrecht-Amsterdam is een spookrijder gesignaleerd." Wat, n?!" zegt Dre. "Ik zie er wel honderd!"


Patint: "Ik ben zo bang, dit is mijn eerste operatie,dokter!" Dokter: "Ik voel met u mee. Voor mij is het ook de eerste keer!"

Een man heeft net een vinger laten afzetten. Man: "Dokter, kan ik nu piano spelen?" Dokter:"Natuurlijk kan dat!" Man: "Dat is geweldig! Dat kon ik voor de operatie niet!"

Een man gaat naar een waarzegster. De vrouw kijkt diep in haar glazen bol en zegt dan: "Ik zie dat er iemand heel kwaad op u gaat worden." "Kan wel kloppen,"zegt de man. "Het is een vrouw," zegt de waarzegster. "U bent het zelf," lacht de man. "Want ik heb geen geld bij me!"


Twee oenen (Peter en Hans)vinden drie bommen. Voorzichtig leggen ze de bommen op een kar."Voorzichtig!"zegt de ene oen, "Straks ontploft er n!" "Nou,"zegt de andere oen, "Dan hebben we er toch nog twee over!"

Hoe komt een konijn uit de sneeuw? ....................Wit!

Max vraagt aan de leerkracht: "Juf Marjanne, kan iemand ook gestraft worden om iets dat hij niet heeft gedaan?" Juf Marjanne: "Nee, dat is niet eerlijk. Maar waarom vraag je dat?" Max: "Nou, ik heb mijn huiswerk niet gemaakt!"


Twee Chinezen bellen elkaar op. Zegt de een: "Hallo, met wie?" Zegt de ander: "Ha Wie, met Loo!"

"Hoe komt het dat je huiswerk foutloos is, Hanna?" "Mijn vader ligt in het ziekenhuis,juf Betsie! "

Het is groen en het vliegt door de lucht. Rara wat is dat? ............................een vliegend spruitje!

Het is geel en het vliegt door de lucht. Rara wat is dt? ............................Hetzelfde spruitje,veertien dagen later!


ken je de mop van dacht ik al????? nee!!!????? dacht ik al!!!! Zwerver

Komt een zwerver in een winkel en de verkoopster vraagt:"Wat kan ik voor je doen?" Zegt de zwerver: "Kunt u misschien een jas aan deze knoop zetten?"

Er ligt al drie dagen een grote kat op de loer, voor het muizenhol. Moeder muis heeft er nu genoeg van: plots begint ze heel hard te blaffen! Verschrikt rent de kat weg. "Tja," zegt moedermuis tegen haar verbaasde kinderen, "Zie je hoe belangrijk het is dat je je talen spreekt!"

Er staat een dronken man voor een koekoeksklok. De klok sloeg 4 keer. Zegt de man:"Ik weet heus wel dat het 1 uur is hoor dat hoef je me geen 4 keer te vertellen!


Man krijgt vliegles in een helikopter. Na een paar weken vraagt de instructeur: "Heeft u alles nu begrepen?" "Zeker!" zegt de man. "Vertel mij dan eens hoe dat ding heet dat boven uw hoofd draait?" "Een ventilator! " zegt de man. "Helemaal fout!" zegt de instructeur. "Oh ja?" zegt de man. "Wedden dat u het ontzettend warm krijgt als ik hem uitzet?"

Waarom liggen konijnen altijd zo vroeg in bed?
Omdat ze maar twee tandjes hoeven te poetsen.

"Je moet wel je tanden poetsen, vrdat je gaat eten, Sanne!"
Sanne: "Waarom? We eten vandaag toch bruin brood!"

Wat zeggen ze in Bilthoven tegen een lantaarnpaal?
Niets. Want een lantaarnpaal zegt toch niets terug.